Bildanalys på bloggen - 2

Använd dina nyvunna bildanalyskunskaper. Kommentera följande bild.


orbit-white

Kommentarer
Postat av: Cajsa och Matilda analyserar

Vi tror att denna bild symboliserar vita tänder som glänser tack vare tuggomit från Orbit. Men om vi ska gå in djupare in i bilden och verkligen analyserar tror vi följande: Det vita leendet kan symbolisera livets härligheter, med en lysande framtid! Det kan även vara ljuset i ens mörka stunder. Lamporna hänger i snören som knappt är obefintliga, vilket kan betyda att fokusen ska ligga på det ljusa, det bra i livet.

2008-01-23 @ 11:29:22
Postat av: layla analyserar

hm hm ja.... jag gillar samankopplingen mellan texten och bilden den är riktigt bra precis som om man skulle verkligen bli smart av att äta orbit eller så är man smart om man äter dem???? Men jag tycker att denna bilden verkligen representerar alla dessa krav som vi har på oss tex. att vi måste har sprikraka vita tänder för att passa in.

2008-01-23 @ 19:04:25
Postat av: Louise

Det framgår tydligt av bilden att lamporna symboliserar ett leende. Företagets slogan är "for bright, white teeth" och det är påhittigt att visa det med hjälp av glödlamporna. Jag vill inte gå djupare in i bilden än så, jag anser att det "bara" är en klatschig reklambild.

2008-01-28 @ 11:17:20
Postat av: Charlotte Flink

HAHAAAA!!! Det är en sak som är roligt med denna bilden..
och det är de bruna sockelpå lamporna vid sidorna. Man tuggar ju främst tuggumi för att hålla tänderna fräscha och fina, men när det bå blir bruna fläckar vid sidorna så tar de bort lite av de kritvita !!! hahaa.. vem vill ha bruna "tandrötter" !!!
AHAHAhahahaAA!!

2008-02-05 @ 22:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0